Hoofdsponsor: Rabobank

Rabobank

De Rabobank is onze hoofdsponsor.

Studenten: uw doelgroep?

Tijdens de InAlkmaarIntro zijn er een hoop studenten aanwezig. Naast alle eerstejaars deelnemers zijn er ook een hoop meerderjaars begeleiders. Wilt u een boodschap meegeven aan deze studenten? Neem dan snel contact op.


Logo Omnivas

A.S.V. Omnivas

De grote organisatie achter de InAlkmaarIntro is Omnivas, dé studentenvereniging van Alkmaar. Omnivas zorgt ervoor dat deze week fantastisch wordt en dat er mensen zijn die helpen bij het organiseren van de InAlkmaarIntro. Na de intro is Omnivas te vinden naast of in de SooS, in de kelder van hogeschool Inholland. Omnivas zorgt namelijk niet alleen voor een onvergetelijke introductie week maar ook voor een onvergetelijke studententijd. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waar je (als lid van Omnivas) vaak gratis en soms voor een kleine vergoeding aan mee kan doen. Dus tot bij de InAlkmaarIntro en tot in de Soos!!

Logo SooS

De SooS

Kom je Omnivas een keer bezoeken, kom dan de SooS binnen. De SooS is te vinden in de kelder van hogeschool Inholland, te Alkmaar. De SooS staat garant voor ontspanning en gezelligheid met je medestudenten. Je kunt bij ons altijd terecht om een potje te kaarten, gezellig te tric-traccen of gewoon lekker op de bank te hangen. Ook hebben wij een Wii met verschillende games, altijd leuke afwisseling tussen de lessen!!

En als de studieweek weer om is?? DAN IS HET VRIJDAG!!! en dus gegarandeerd drukte en feest in de SooS! Op vrijdag hebbben we regelmatig thema avonden, activiteiten van Omnivas en af en toe een groot feest!

Wij zijn alle dagen geopend op de volgende tijdstippen: maandag t/m woensdag: 12.00 tot 18.00 donderdag en vrijdag: 12.00 tot 20.00 De tap gaat elke dag om 15.00 open, voor die tijd hebben we natuurlijk altijd een frisje of een lekker bakje koffie of thee voor je klaar staan (de eerste warme versnapering is van het huis)

Tot in de SooS!!